EasyEco, prin Centrul Comunitar La Stela și Dana, este partenerul oficial al Asociației PARADAIZ în implementarea proiectului SISTEM CA PE FERENTARI, Festival comunitar de muzică și arte, ediția a II-a, organizat în data de 3 septembrie 2017.

În cadrul acestui parteneriat, misiunea Asociației EasyEco este de facilita comunicarea festivalului în comunitate, implicarea comunității în organizarea festivalului, facilitarea participării unui grup de tineri artiști locali la evenimentul de închidere, facilitarea și găzduirea unui atelier de muzică electronică pentru copiii din comunitate, susținut de artistul contemporan Sillyconductor (Cătălin Matei), precum și găzduirea la centrul comunitar a concertului de încheiere, în seara zilei de 3.10.2017, susținut de un artist german în colaborare cu un grup de tineri artiști din comunitatea din Ferentari.

SISTEM CA PE FERENTARI, inițiat în 2016, este un festival anual de muzică și arte, desfășurat în Parcul Aleea Livezilor din cartierul Ferentari.

Interesat de culturile și subculturile performate în cartierele Bucureștiului, PARADAIZ transformă parcul de pe Aleea Livezilor pentru un supereveniment de o zi, dedicat oamenilor din cartierul Ferentari și realizat împreună cu aceștia. Punând în discuție modelele uzuale de producție culturală, difuzate aproape exclusiv din centru către marginile orașului, SISTEM CA PE FERENTARI celebrează o comunitate vibrantă, stereotipizată abundent și lăsată de cele mai multe ori în afara discuțiilor. SCPF este un eveniment anual care are, pe lângă funcția comunitară și culturală, și rolul unei platforme de promovare a muzicii produse în acest cartier.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s