Fii alături de noi în misiunea de a sprijini comunitățile vulnerabile!

Asociația easyECO, înființată în 2006, își propune, prin intermediul celor trei direcții principale, Educație, Comunități, Oportunități, să faciliteze accesul la educație formală și non-formală și să susțină drepturile comunităților dezavantajate și minorităților, prin crearea unor oportunități reale de integrare și dezvoltare și prin conștientizarea problematicii acestora de către societate, instituții și alți factori de decizie.
În anul 2021, easyECO a demarat proiectul INTERSECT – Centrul Comunitar Intersecțional, derulat în parteneriat cu Asociatia E-Romnja, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Află mai jos cum poți ajuta și tu!

Donează în contul asociației

Donație unică sau recurentă

Susține activitățile Centrului Comunitar INTERSECT! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a continua să oferim comunității servicii gratuite și un spațiu sigur de întâlnire.

Asociația Easyeco (CUI: 18901132) IBAN: RO73INGB0000999907328820

Redirecționează 3,5%

Pentru persoane fizice

Redirecționează 3,5% gratuit din impozitul tău către Asociația Easyeco! Completează, semnează și depune formularul 230 online, într-un minut, fără drumuri la ANAF.

Aici găsești toate detaliile: Formular 230

Redirecționează 20%

Pentru companii

Alege ca 20% din impozitul pe profit al companiei tale să ajute la sustenabilitatea Centrului comunitar INTERSECT. Compania ta poate deveni sponsor al activităților noastre, beneficiind de vizibilitate CSR.

Trimite-ne un email la: asociatiaeasyeco@gmail.com și vom stabili împreună toate detaliile!

Susține cauza pe Galantom

Sharing is caring!

Galantom.ro este o platformă de fundraising peer to peer, care aduce împreună oameni de bine: fundraiseri voluntari, donatori și organizații non profit.

Prin platformă poți strânge donații de la cei din cercul tău social: rude, apropiați, colegi, prieteni din social media, pentru a susține proiectele noastre.

În curând!

Susține free-shop-ul KOMBINAT

Donează produse ca firmă sau persoană fizică

Magazinul social KOMBINAT este un spațiu de într-ajutorare de tip free-shop, în care toate produsele disponibile (haine, produse igienice, produse de băcănie etc.) costă 0 lei. Pentru a păstra demnitatea persoanelor, vă rugăm ca toate produsele donate să fie curate și în stare de utilizare (nerupte, neexpirate etc.)

Trimite-ne un email la: asociatiaeasyeco@gmail.com și vom stabili împreună toate detaliile!

Implică-te ca voluntar/ă/x!

Persoane cu sau fără experiență

Căutăm voluntari/e/x cu și fără experiență, care să se alăture organizației noastre.
Poți face parte din echipa organizatorică a primului festival intersecțional din București sau a Târgului de joburi, calificare și formare, sau în activitățile de zi cu zi ale centrului și în organizarea evenimentelor de solidarizare cu diferite comunități. Dacă ai vreo altă idee cum ne poți ajuta, suntem foarte curioși să te ascultăm!
Programul este flexibil, în funcție de disponibilitatea ta și de nevoile noastre. Vor fi încheiate contracte de volunatriat în condițiile legii.

Consultă apelul nostru de voluntariat.


Ai întrebări?