Începând cu anul 2015, George Golita lucrează în Ferentari în sprijinirea persoanelor și comunităților marginalizate, vulnerabile sau defavorizate.  Este coordonatorul Clubului de Educație Alternativă, un program incluziv de educație non-formală, proiect dezvoltat de către Fundația Policy Center for Roma and Minorities,  în școlile din zona. Are experiență în dezvoltarea, inovarea, coordonarea și implementarea proiectelor educaționale și de organizare comunitara.

George Goliță are o experiență de peste 15 ani în crearea de echipe, organizarea și gestionarea acestora. Este un om care consideră că diferențele sunt trăsăturile cele mai importante pentru o societate frumoasă și prosperă, libertatea de a fi cum vrei reprezentând pentru el motorul schimbării.

A fost muncitor necalificat, instructor la o casa de cultura, sunetist, barman,  voluntar, director de vânzări, business consultant, antreprenor, fotograf amator, șomer, actor amator.

A terminat facultatea de drept Dimitrie Cantemir București și a realizat că face o greșeală, nu își dă licența și  continuă  să își îmbogățească experiența de viață în mod practic. În 2011 își ia licența în psihologie la Universitatea Titu Maiorescu București.

Motto: Do or do not, there is no try!

foto: Ionuț Oprea