Adina Camara este jurnalistă și expert în comunicare, având o experiență de peste 15 ani în marketing și comunicare, management de proiecte și administrare de proprietăți. Este licențiată în Jurnalistică în cadrul Facultatea de Jurnalism și Sțiințele Comuniării – Universitatea din București.

Cuvântul care o definește este „diversitate”.

A fost, de-a lungul carierei sale, jurnalist, director de comunicare la companii imobiliare multinaționale, autor de scurt-metraj, director de marketing la o companie de aviație, antreprenor, property manager pentru clădiri de birouri și centre comerciale, business consultant,  website editor, inventator  de spații alternative, a organizat ateliere de film pentru copii,  a lucrat într-o agenție de PR  și a creat „from scratch” unul dintre primele ghiduri turistice alternative pentru orașul București.

În prezent,  se pregătește pentru a deveni psihoterapeut și s-a decis să investească experiența acumulată până acum în beneficiul proiectelor sociale care pot schimba, măcar puțin, ceea ce nu funcționează pe planeta Pământ.

Visează la o lume în care să nu existe nicio diferență între oameni în ceea ce privește startul în viață și accesul la resurse.

Este fan Star Trek.