↓ please scroll down for english ↓

Adina Camara este jurnalistă și expert în comunicare, având o experiență de peste 15 ani în marketing și comunicare, management de proiecte și administrare de proprietăți. Este licențiată în Jurnalistică în cadrul Facultatea de Jurnalism și Sțiințele Comuniării – Universitatea din București.

Cuvântul care o definește este „diversitate”.

A fost, de-a lungul carierei sale, jurnalist, director de comunicare la companii imobiliare multinaționale, autor de scurt-metraj, director de marketing la o companie de aviație, antreprenor, property manager pentru clădiri de birouri și centre comerciale, business consultant,  website editor, inventator  de spații alternative, a organizat ateliere de film pentru copii,  a lucrat într-o agenție de PR  și a creat „from scratch” unul dintre primele ghiduri turistice alternative pentru orașul București.

În prezent,  se pregătește pentru a deveni psihoterapeut și s-a decis să investească experiența acumulată până acum în beneficiul proiectelor sociale care pot schimba, măcar puțin, ceea ce nu funcționează pe planeta Pământ.

Visează la o lume în care să nu existe nicio diferență între oameni în ceea ce privește startul în viață și accesul la resurse.

Este fan Star Trek.

 

Adina Camara is a licensed journalist and communications expert with over 15 years of experience in marketing and communication, project management and property management.

The word that defines her is „diversity”.

She worked as journalist, director of communication at multinational real estate companies, short film author, marketing director at an aviation company, entrepreneur, property manager for office buildings and shopping centers, business consultant, website editor, inventor of alternative spaces, she organized film workshops for kids, worked in a PR agency and created from scratch one of the first alternative tourist guides for Bucharest.

Currently she is preparing to become a psychotherapist and has decided to invest the experience she has gained so far in social projects that can change, even a a tiny bit, what does not work on planet Earth.

She dreams of a world where all human beings can fulfil their potential in dignity and equality in a healthy environment.

She is a  Star Trek fan.