Sănătatea reproductivă afectează major viața femeilor, iar scopul nostru, prin acest tip de serviciu, este să venim în întâmpinarea femeilor care au nevoie de un sfat medical.

Fie că te afli într-un moment nou din viață, cum ar fi maternitatea sau lăuzia, fie că vrei să știi mai multe despre mijloacele de contracepție sau depresia post-partum (acea stare de „melancolie” și tristețe care apare uneori după naștere), fie că ai întrebări despre bolile cu transmitere sexuală și nu știi cum ai putea să te protejezi mai bine sau ai nevoie de sprijin des specialitate în planificare familială, te așteptăm la Centrul INTERSECT să te programezi la o întâlnire cu specialista noastră.

Vom organiza la centru și grupuri de informare privind sănătatea reproductiva, lunar, pe teme care te preocupă cel mai mult, în care poți împărtăși celorlalte femei care trec prin situații asemănătoare temerile și neliniștile tale. Grupul de suport ajută la regăsirea echilibrului emoțional alături de celelalte femei care trec prin același tip de experiențe și te ajută să te simți acceptată și confortabilă în compania unor persoane care te înțeleg. Poți afla lucruri noi despre ceea ce te frământă, înveți din experiența altora și împărtășești celorlalți întrebările la care nu ai încă răspuns.

Bonus! Înscrierea la oricare dintre aceste activități îți permite să faci cumpărături de la magazinul social KOMBINAT, un spațiu în care toate produsele disponibile (haine, produse igienice, produse de băcănie etc.) costă… 0 LEI!