Ești încă la școală și nu știi ce vei face mai departe?

Ai un loc de muncă, dar ești nemulțumit/ă?

Te gândești să obții o calificare nouă?

Ai renunțat la studii și te gândești să le reiei, pentru a găsi un loc de muncă mai bine plătit și mai potrivit aptitudinilor tale?

Cauți un loc de muncă și ți-e greu să găsești?

Vino la Centrul comunitar INTERSECT și obții consiliere și suport pentru cariera ta!

– zilnic, între 10.00 și 16.00, poți veni la centru, unde ai acces gratuit la un calculator conectat la internet pentru a consulta oferte de munca, pentru a-ti edita și printa CV-ul!

-dacă ai nevoie să vorbești cu cineva despre alegerile pe care vrei să le faci în carieră (școală, loc de muncă, posibilități de angajare) sau ai nevoie de sfaturi pentru un CV cât mai de succes, sau pur și simplu nu ai mai făcut un CV până acum, programează-te la consiliera noastră pentru carieră! Primul pas către succes este să recunoști când ai nevoie de ajutor și să primești cu încredere sprijinul!

-participă la Târgul de joburi, calificare și formare INTERSECT, organizat de două ori pe an! Poți găsi un nou loc de muncă sau o bursă de susținere pentru a te întoarce la școală sau a obține o calificare!

Bonus! Înscrierea la oricare dintre aceste activități îți permite să faci cumpărături de la magazinul social KOMBINAT, un spațiu în care toate produsele disponibile (haine, produse igienice, produse de băcănie etc.) costă… 0 LEI!