Ai spirit de inițiativă, te preocupă nedreptățile cu care se confruntă comunitatea ta și vrei să devii o voce pentru a o reprezenta în fața autorităților și a celorlați care o discriminează?

Ai idei despre cum ar trebui să vă solidarizați pentru a vă cere și apăra drepturile sau vrei să te întâlnești cu alte persoane și să vă puneți împreună puterile, având ca scop binele comun?

Poți porni de aici: implică-te în gestionarea KOMBINAT, magazinul tău social din cadrul Centrului comunitar INTERSECT! Decide împreună cu celelalte persoane, la fel de interesate ca și tine, cum să gestionați mai bine donațiile făcute magazinului, care este cea mai echitabilă procedură de acces la aceste resurse, fă parte din Comitetul de organizare!

Poți merge mai departe: Poți deveni lider/ă pentru comunitatea ta! Poți reprezenta interesele acesteia și poți împărtăși cunoștințele acumulate celorlalte persoane care vor să schimbe lucrurile care nu merg!

Poți alege tematica potrivită pentru tine: Fie că este vorba despre justiție locativă, drepturi ale persoanelor LGBTQ+, ale femeilor roma, sănătate mentală sau leadership comunitar în domeniul procesului decizional public, avem atelierele potrivite pentru tine!

Vino la Centrul comunitar INTERSECT și înscrie-te la una dintre aceste activități, TU poți schimba lucrurile, cel puțin în ceea ce te privește, luând atitudine!

Bonus! Înscrierea la oricare dintre aceste activități îți permite să faci cumpărături de la magazinul social KOMBINAT, un spațiu în care toate produsele disponibile (haine, produse igienice, produse de băcănie etc.) costă… 0 LEI!