Dacă ai între 10 și 35 de ani și vrei să te descoperi mai bine, să ai relații armonioase cu ceilalți și să te pregătești cât mai bine pentru viață, dacă ai întrebări privind corpul tău sau mintea ta, dacă ești adolescent/ă și nu înțelegi de ce adulții nu te iau în serios (sau te iau prea mult) și cei de vârsta ta se poartă urât cu tine, dacă ești tânăr/ă și vrei să știi cum să te comporți la serviciu, în familie și cu prietenii, pentru a te simți cât mai bine și a fi apreciat/ă, te invităm să iei parte la altelierele noastre gratuite de dezvoltare personala si psihoigiena.

Atelierul cuprinde activitati educative pentru prevenția adicțiilor de alcool și droguri, profilaxia bolilor infecțioase/cu transmitere sexuală, educație despre corp, relaționare sănătoasă, dezvoltare personală și emoțională, educație psihologică și psihoigienă (stresul, emoțiile, agresivitatea și bullyingul).

Vino la Centrul comunitar INTERSECT și înscrie-te cât mai curând!

Bonus! Participarea fără absențe la activități îți permite să faci cumpărături de la magazinul social KOMBINAT, unde toate produsele costă… 0 LEI! Poate găsești un tricou, o rochie sau orice altceva pe gustul tău!

Detalii despre frecvența atelierelor: Fiecare grupă va parcurge un număr de 24 module a 3h. Participanții la atelier vor beneficia de gustare și băuturi în pauză.