Centrul Comunitar Intersecțional INTERSECT este un program integrat de educatie, informare, consiliere si suport pentru persoane din comunitati defavorizate.

Din iunie 2021, te așteptăm cu inima deschisă să ne cunoaștem și să ne spui care sunt nevoile tale, în strada Arcului nr. 24, în apropierea Bisericii Armenească, vezi aici mai multe detalii despre mijloace de transport și localizare centru.

Sună-ne la 0741 445 302 și fă-ți o programare sau vino direct la centru să stăm de vorbă, de luni până vineri, între orele 10.00-16.00. Nu uita însă că orice întâlnire cu specialiștii sau participare la activități se face doar cu programare/înscriere. Dacă nu telefonezi înainte și vrei să vii direct la Centru, vom sta mai întâi de vorbă și te vom programa în funcție de orarul specialistului, cât de repede este acesta disponibil.

Toți profesioniștii centrului respectă codul etic și legislația în vigoare cu privire la confidențialitate.

Înscrierea la activități se face în ordinea solicitărilor, pe principiul primul venit, primul servit.

Toate activitățile sunt GRATUITE!

Toți participanții la activitățile proiectului au acces la Magazinul KOMBINAT, magazinul tău social, un spațiu de într-ajutorare de tip free-shop, în care toate produsele disponibile (haine, produse igienice, produse de băcănie etc.) costă 0 lei. Accesul la acest magazin este condiționat de prezența în cadrul activităților la care te înscrii și de respectarea regulamentului acestuia, disponibil la sediul INTERSECT.

Descoperă mai jos activitățile noastre și alege pe cele care ți se potrivesc!

<Înapoi la pagina principală a proiectului