În contextul izolării generate de restricțiile impuse la nivel național pe fondul pandemiei Covid-19, există numeroase persoane vulnerabile care nu mai au acces la resurse minimale de subzistență. Pentru majoritatea dintre noi ei sunt oamenii invizibili. Fie nu sunt pe listele primariilor pentru a primi un ajutor fiindcă nu au știut sau nu au putut să depună dosare, fie nu se mai pot descurca pentru că nu mai pot obține bani de supraviețuire din munca lor de zi cu zi.

Asociația EasyEco vă roagă la solidaritate și sprijin comunitar pentru a ajuta aceste persoane și familii să treacă peste această perioada enorm de grea. Puteți contribui cu donații in bani, după posibilități, pentru persoane sau familii aflate în dificultate care deja ne-au contact să ne ceară sprijinul, donând în contul asociației EasyEco – IBAN RO73INGB0000999907328820.

Donațiile vor fi folosite pentru crearea unor pachete prin achiziționarea de alimente de bază, produse igienice și medicamente generice. Livrarea este suportată de organizație. De asemenea, vă asigurăm că vor fi respectate toate cerințele de securitate și igienă necesare în contextul de față pentru transportul și livrarea pachetelor de alimente sau de produse igienice și medicamente.

#CredemInSolidaritate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s